Weekmenu’s, boodschappenlijsten, voedingsprogramma

Donderdag 20 juni 2019 heb ik de cursus voedingsbegeleiding van Body Support gevolgd.
Met het voedingsprogramma ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een slim eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans.

Body Support
… is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen Individueel. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen, zoals shakes, maaltijdrepen, etc. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Voor wie is Body Support

…iedereen die zich blijvend fit wil voelen en bewust in het leven staat. Als je wilt afvallen dan is Body Support perfect voor je. Wil je gewoon op gewicht blijven? Dat gaat een stuk gemakkelijker met Body Support. Gaat het je om verantwoord aan te komen? Met op maat gemaakte eetschema’s is ook dit haalbaar.

Wat is er zo anders

Het is geen dieet maar een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Tijdens het traject kom je erachter wat je lichaam nodig heeft om in balans te komen, daarvoor heb je mij ook als jouw persoonlijke coach én de app. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Voeding is energie en met meer energie bereik je sneller je doel. Body Support brengt je verbranding omhoog waardoor je doel dichterbij komt. Stel met mij een duidelijk doel en werk daar naartoe, afvallen, op gewicht blijven of je lichaam in een strakkere vorm brengen met aangepaste trainingen. Ga op zoek naar jouw gezondste gewoonte, niet naar een dieet, maar vind een nieuwe ‘lifestyle’. Vind wat bij je past, dan ben je slimmer bezig.

Waar we voor staan

– blijvende resultaten
– optimale stofwisseling
– grotere weerstand
– sneller herstel
– meer energie
– een nieuwe ‘Life style’ 

Schuiven naar boven